Sponsor worden

Hoe kunt u Blue4Charity en daardoor Stichting WensAmbulance Brabant ondersteunen.

Om volgend jaar na afloop van de benefiet fietstocht een cheque met een aanzienlijk bedrag te kunnen aanbieden zijn sponsoren van groot belang. 

U kan ons en daardoor de Stichting Wens Ambulance op diverse manieren ondersteunen. Doordat wij als Blue4Charity in de aanloop naar de fietstocht meerdere evenementen organiseren, is er altijd wel een evenement waar u als bedrijf ons kan ondersteunen. Ons sponsoren kan zowel financieel als met goederen. We hebben de volgende mogelijkheden:

Donateur:

Elke donateur wordt met zijn bedrijfslogo op de website www.blue4charity.nl vermeld. Uw logo wordt hierbij doorgelinkt naar de website van uw eigen bedrijf. Bij een bedrag van boven de € 75,-- wordt uw logo ook in een kabelkrant op alle pagina's getoond.

Supplysponsoring:

Om de tocht mogelijk te maken kan uw bedrijf ons ook met goederen ondersteunen. Zoals vervoermiddelen, levensmiddelen, fietsonderdelen etc.  Elke supplysponsor wordt met zijn bedrijfslogo met link op de website vermeld. Is de waarde van de goederen meer dan € 75,-- , wordt uw logo ook in een kabelkrant op de alle pagina's getoond. Onder supplysponsoring verstaan wij ook het ter beschikking stellen van Loterijprijzen.

Sponsoring van een evenement:

Inmiddels kunnen we terug kijken op een historie van prachtige sportieve evenementen. De evenementen duren meestal een dag. U kunt uw bedrijfsnaam verbinden aan een dergelijk eendaags evenement. Op dit moment hebben we nog geen evenementen in de planning staan. We sluiten niet uit dat er enkele deelnemers met goede ideeën voor een evenement.

De kosten bedragen € 1000,--

U krijgt dan:

 • Koppeling van uw bedrijfsnaam aan het evenemen.
 • Uw naam bij alle communicatie uitingen (Uitnodigingen – persbericht)
 • Uw naam met link op de website www.blue4charity.nl
 • De mogelijkheid tot het plaatsen van uw bedrijfsvlaggen
 • Het afspelen van uw radiocommercial (indien bij u aanwezig) over onze geluidsapparatuur tijdens  het evenement
 • Uw bedrijfsnaam zal meerdere keren worden genoemd

Sponsorpakketten:

Pakket 1: Voor een bedrag van € 750,-

 • Vermelding met uw naam met een link op de website www.blue4charity.nl
 • Vlaggen met uw bij de evenementen,
 • Uw bedrijfsnaam zal meerdere keren  worden benoemd,
 • Magneetplaat (voor op de volgwagens).

Pakket 2: Voor een bedrag van € 1000,-

Als pakket 1 + - Groepsfoto met uw bedrijfslogo;

Pakket 3: Voor een bedrag van € 1250,--

Pakket 1 + pakket 2 + 

 • Politie Trainings avond voor 4 personen.

Sponsoring van onkosten:

Wij bieden u ook de mogelijkheid om een bepaald gedeelte van de kosten voor u rekening te nemen. Zoals bijvoorbeeld overnachting in een hostel/hotel, u betaald dan voor ons deze rekening, zodat het gereserveerde bedrag ten goede komt aan het goede doel. Afhankelijk van de waarde, wordt een van de pakketten op u van toepassing verklaard. Voor meer bijzonderheden en mogelijkheden neem dan vrijblijvend met ons contact op.

Kledingsponsoring:

Reclame op de outfit van de renners (Shirt, broek, arm- of beenwarmers) behoort tot de mogelijkheden. In overleg zijn onderstaande plekken te bedrukken met uw bedrijfslogo. Verschillende plekken zijn al bezet, neem voor de laatste stand van zaken vrijblijvend contact op.

I.v.m. de levertijd, is de wielerkleding al besteld. U kan geen vlak meer claimen/kopen.

Hoofdsponsor:

U kunt hoofdsponsor van onze 2022 tocht worden. Voor een ruime investering in bv de onkosten en/of in kleding e.d. wordt uw bedrijf benoemd als Hoofdsponsor.

Als hoofdsponsor krijgt u de beschikking over de prominente plekken op de kleding en krijgt uw bedrijfslogo een prominente plaats op iedere pagina van de website www.blue4charity.nl. En natuurlijk krijgt u ook verder alle privileges van alle sponsorpakketten

 

Meer info of aanmelden klik hier.

 

Sponsorbrochure.

  

 

 

Bijlages

Doneren

Om ons goede doel te steunen kunt u ook direct geld doneren.

Wens Ambulance

WensAmbulance Brabant Laat niets te wensen over.

Evenementen

Er worden evenementen georganiseerd om geld in te zamelen.

Onze sponsors

Copyright B4C 2021 - All right reserved

PV Politie Oost-Brabant
IBAN: NL15 RABO 0166 3264 61 tnv PV Politie Oost-Brabant iz. Blue4Charity
Contact - Disclaimer


KvK: 40240897